ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας  κατά την παράδοση των προϊόντων, στον υπάλληλο της ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο Takis-shoes.gr, θα λάβετε ενημερωτικό email από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα ενημερωθείτε με email.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού:

Τράπεζα Πειραιώς : GR64 0172 2130 0052 1307 0487 090

Δικαιούχος : ΑΦΟΙ ΚΟΚΟΒΑΚΗ Ο.Ε.

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ στείλτε μας το αποδεικτικό πληρωμής στο info@takis-shoes.gr. Στη συνέχεια κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά προκειμένου να οριστεί η ώρα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Αποστολή
________________________________________
Λόγω των τελευταίων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19, oι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται με Courier (ACS ή ΕΛΤΑ Courier). Για αγορές έως 30€ το κόστος των μεταφορικών είναι στα 4,5 ενώ για παραγγελίες άνω των 30€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2,00€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με email στο info@takis-shoes.gr είτε στα τηλέφωνα 2310 731783 & 2310 726706.