ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, καθώς προσπαθούμε να αποδώσουμε όσο γίνεται πιο πιστά τα χρώματα στις φωτογραφίες, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε. Στην περίπτωση αυτή το Takis-shoes.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε. Εάν το άλλο προϊόν που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε την αξία του προϊόντος με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή πιστώνεται το ποσό για να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Η νέα αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα ή λάθος στην παραγγελία με υπαιτιότητα της εταιρείας. Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα σε χρονικό διάστημα δέκα(10) ημερολογιακών ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος. Δεν επιστρέφεται η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών. Όλες οι επιστροφές γίνονται στην αρχική κατάσταση του προϊόντος, χωρίς φθορές ώστε να μπορεί να πουληθεί ξανά.

Αναγνωρίζουμε ότι θα θελήσετε να δοκιμάστε τα προϊόντα, για να επιβεβαιώσετε αν αυτά σας ικανοποιούν. Λαμβάνοντας αυτό υπ’ όψιν, παρακαλούμε να προσέξετε να μην καταστρέψετε την αρχική συσκευασία και να μην προκαλέστε φθορές στα προϊόντα δοκιμάζοντας τα. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με το συνοδευτικό υλικό που βρισκόταν εξαρχής στην συσκευασία( κουτάκι, καρτελάκια, υλικά συσκευασίας κ.α.).

Ο πελάτης υποχρεούται να ελέγξει άμεσα το προϊόν που παρέλαβε και να ενημερώσει για οποιοδήποτε ελάττωμα ή χτύπημα κατά την μεταφορά την ημέρα που το παρέλαβε ή το αργότερο την επόμενη μέρα. Μετά το πέρασμα αυτού του χρονικού περιθωρίου, ο πελάτης αποδέχεται το προϊόν και οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί μεταγενέστερα είναι ευθύνη δική του. Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι παραπάνω όροι η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, για την εκ νέου αποστολή των προϊόντων στον χώρο του, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους. Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος αρχικά μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά στο 2310 731783 ή μέσω e-mail στο info@takis-shoes.gr. Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του info@takis-shoes.gr ή στο τηλέφωνο 2310 731783 κι αμέσως η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Στα προϊόντα προσφοράς γίνονται δεκτές οι επιστροφές μόνο αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν ή λάθος αποστολή από την εταιρεία μας . Δεν γίνονται δεκτές όμως οι αλλαγές.